0541 – 760 750 info@uebler.nl
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Geachte consument,

Leest u a.u.b. eerst onderstaande goed door, alvorens u gebruik maakt van het contactformulier.

 • Bent u reeds in het bezit van een Uebler fietsendrager, dan kunt u met al uw vragen terecht bij de dealer waar u uw drager destijds heeft aangeschaft
 • Bent u op zoek naar reserve-onderdelen, ook dan verwijzen wij u graag naar de dealer waar u uw drager destijds heeft aangeschaft. Met vermelding van het serienummer van de drager kunt u reserve-onderdelen bij uw dealer bestellen (het serienummer kunt u vinden op het etiket aan de onderkant van de drager).
 • Heeft u belangstelling in Uebler fietsendragers, maar heeft u nog enkele (technische) vragen, ook dan kunt u terecht bij de plaatselijke Uebler dealer in uw woonomgeving.
 • Voor alle overige (technische) vragen kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Wij streven naar een reply binnen 7 werkdagen. In hoogseizoen is dit echter niet altijd haalbaar.

Contact opnemen met Uebler

  Privacy Policy

  Royal Flor respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons eventueel verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend om u van dienst te kunnen zijn. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Royal Flor zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of aan derden ter beschikking stellen tenzij derden betrokken zijn bij het beantwoorden c.q. uitvoeren van uw vraag.

  Uebler Benelux
  (onderdeel van Royal Flor B.V.)
  Postbus 48
  7587 ZG DE LUTTE

  Tel.: 0541 – 760 750

  E-mail: info@uebler.nl

  K.v.K.: 6091869
  BTW Nr.: NL 171.862.466.B01

  Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.