UeblerBenelux
0%

Trekhaak informatie

1. RMC van Brink

Mag uw auto volgens de voorschriften van de autofabrikant geen aanhanger trekken? Dan verhelpt de RMC fietsendrager trekhaak van Brink dit probleem. Met deze trekhaak mag de auto niet trekken, maar wel dragen. De RMC trekhaak (afb 1) is voorzien van een metalenstripje aan de bovenkant van de trekhaak. Dit type is verkocht tot eind 2018 en is vervangen door het type RMC pins (afb. 2).
Bekijk deze video voor meer informatie.

2. RMC Pins

Vanaf 2019 is RMC (afb. 1) vervangen door RMC Pins (afb. 2). Afb. 2 (RMC pins / nieuw model) vanaf 2019. Deze trekhaak is aan beide zijden voorzien van 2 metalen pinnen. Ook voor deze trekhaak geldt dat de auto niet mag trekken, maar wel dragen. Op de RMC Pins passen alle Uebler fietsendragers uit de i-, de X- én de F-serie.

3. GDW en Normale trekhaak

In 2019 heeft GDW uit België eveneens een trekhaak voor de Hybride auto’s op de markt gebracht. Deze trekhaak heeft een pin aan de binnenkant van de kogel (geen foto beschikbaar). Op deze GDW trekhaak passen alle Uebler fietsendragers uit de i-, de X- én de F-serie. Op iedere andere DIN/ISO genormeerde trekhaak passen eveneens alle Uebler fietsendragers.

4. Overzicht Brink

Twijfelt u welke fietsendrager geschikt is voor welke trekhaak, bezoekt u dan eens de website van Brink! Hier vind u een uitgebreid overzicht welke dragers op welke kogels passen.

Dealers bij jou in de buurt

Dealer point
Dealer point
Dealer point
trekhaak informatie