0541 – 760 750 info@uebler.nl
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Traditie en innovatie

Al 50 jaar ontwikkelt en produceert Uebler GmbH hoogwaardige autoaccessoires voor de gespecialiseerde handel en auto-industrie. In januari 1965 door Erich Uebler opgericht, start het bedrijf met de fabricage van sleepogen en –kabels. Daarop volgden sleepogen, bescherm- / scheidingsroosters, montagerollers, oprijplanken en tenslotte fietsendragers.

Eersteklas productenspectrum

Klaus Uebler drukte al in 1993 een beslissende stempel op het huidige productenscala. Toen werd de eerste fietsendrager voor de trekhaak op de markt gebracht en werd de samenwerking met de speciaalzaken voor voertuigonderdelen en fietsen in belangrijke mate uitgebreid. Uebler ontwikkelt sindsdien een breed spectrum van fietsendragers. Uebler hoort bij de meest innovatieve aanbieders van moderne fietsendragers met maximale aanspraken op productiekwaliteit en productergonomie. Het ISO 9001:2008 gecertificeerde bedrijf produceert op duurzame wijze producten “Made in Germany” op de locatie in Forchheim. De hoge kwaliteit wordt duidelijk onderstreept door een garantie van 3 jaar.

Hoogwaardige vaste klanten

Tot de vaste klanten van Uebler GmbH behoren momenteel, naast de gespecialiseerde handel, talrijke vooraanstaande autofabrikanten zoals BMW, Kia, Mercedes, Mitsubishi, Opel, Seat, Skoda Toyota en Volkswagen. Uebler wordt vaak met deze partners verbonden door meer dan louter een verkooprelatie. In haar streven naar continue, technologische vooruitgang onderhoudt Uebler nauwe, op de desbetreffende autofabrikant afgestemde ontwikkelingsrelaties.

Adhesiebetuiging aan de locatie Duitsland

De productie vond aanvankelijk plaats in het Beierse Möhrendorf bij Erlangen. De locatie groeide door in vier uitbouwfasen en werd bovendien continu gemoderniseerd. Begin 2005 volgde de volgende stap: de oprichting van de nieuwe locatie Forchheim. Hier ontstond een volledig nieuwe productie met administratie – momenteel de nieuwe hoofdzetel van het bedrijf – van waaruit in volledige omvang wordt voorzien in de in decennia gegroeide vraag – in Duitsland en in geheel Europa. Hiermee waarborgt Uebler een constant hoge productkwaliteit en betuigt het tegelijkertijd duidelijk adhesie aan de locatie Duitsland. Uebler levert hiermee onder meer een actieve bijdrage aan het behoud en het veiligstellen van werkplekken in de regio.

Onderscheidingen

De duurzaamheid van de ingeslagen weg blijkt ook uit talrijke onderscheidingen van gerenommeerde vakinstituten en – tijdschriften. De volledig opbouwbare koppelingsdrager Uebler X21, die sinds zijn introductie al 24 keer als testwinnaar de concurrentie achter zich kon laten, is hier een voorbeeld van.

 

Ook in de toekomst zal Uebler zijn principes trouw blijven

Uebler heeft in 2012 een selectief verkoopsysteem geïntroduceerd en versterkt het hiermee de in de speciaalzaak verankerde advies- en servicecompetentie. Gecertificeerde en geschoolde dealers zijn op deze wijze in de toekomst herkenbaar aan het kwaliteitszegel. “Geautoriseerde Uebler vakhandelaren” bieden de eindverbruiker een maximum aan zekerheid bij het selecteren van en omgaan met alle producten van Uebler.

 

Even voorstellen

Royal Flor is sedert 2005 officieel importeur van de hele range kwaliteitsproducten van Uebler. Vandaag de dag heeft Royal Flor een zeer uitgebreid netwerk van dealers opgebouwd waar de Uebler fietsendragers verkrijgbaar zijn (zie dealers voor de dichtstbijzijnde dealer in uw woonplaats). 
Wij hebben een intensieve samenwerking opgebouwd met enkele expediteurs waardoor onze levertijden kort zijn. 
Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren. Voor al uw vragen kunt u eveneens terecht bij de dichtstbijzijnde dealer in uw woonplaats.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.