UeblerBenelux
0%

29 Maart, 2023

Uebler Nederland heeft een nieuwe website!

Intro
Afgelopen maanden heeft Uebler Nederland, samen met Limitless Digital Experiences, achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website, die overzichtelijk het assortiment van Uebler weergeeft. Mocht u onduidelijkheden tegenkomen en/of onjuistheden maak dan gebruik van het contactformulier om ons hierover te informeren. Ondanks ons streven naar perfectie maken ook wij helaas soms foutjes.

Configurator

Met de configurator kunt u vast een vooronderzoek doen welke fietsendrager het beste bij u past. Aansluitend kunt u alle informatie over deze fietsendrager nalezen en de specificaties bekijken. Graag attenderen wij u er op dat de kogeldruk van uw auto altijd bepalend is voor het maximaal belastbare vermogen van de fietsendrager. 

Accessoires

Als u eenmaal een fietsendrager heeft gevonden, biedt Uebler ook een uitgebreide range aan accessoires zoals o.a. een opbergtas of een oprijdgoot. Ook voor het vervoeren van carbon en of kokerframe fietsen heeft Uebler een oplossing. Voor deze fietsen is de framehouder met tandriem en carbonbescherming ontwikkeld.

Dealers bij jou in de buurt

Dealer point
Dealer point
Dealer point
Nieuwsbericht